Cykelstien indvies den 16. september 2012

Så sker det endelig: efter 4½ år er cykelstien langs Gudenåen mellem Langå og Randers klar til indvielse og der er nu næsten ubrudt cykelsti mellem Horsens og Randers – vi mangler kun stykket gennem Laurbjerg og stykket langs Skovlystvej i Langå.

Der er et stort program under opsejling, med diverse borgmestre og mulighed for at cykle fra Randers til Silkeborg eller omvendt og få cyklen og sig selv transporteret tilbage med bus – det kommer der mere om snarest.

Se program her:

I Langå miljøgruppe er vi naturligvis både stolte og glade og i den anledning har vi valgt at genoptrykke pjecen Cykelsti Silkeborg – Randers C, som vi præsenterede første gang i forbindelse med Store Cykeldag i 2008. Vi vil også igen takke både DCF Favrskov og borgere i både Langå og Stevnstrup for opbakningen hele vejen fra det første udkast i 2008.

Om det nogensinde lykkes at realisere forslaget om at etablere en cykelsti på baneterrænet i Langå, således at man ikke behøver køre på Skovlystvej, vil tiden vise, men det skal jo ikke afholde os fra at prøve. Det er godt at have noget at arbejde frem i mod.

Indtil da: på gensyn på cykelstien den 16. september.

Skriv din mening