Affaldsdag 2016 – tak for indsatsen

Som det fremgik af det foregående indlæg, havde Langå Miljøgruppe tilmeldt sig DN’s affaldsindsamling den 17. april. Stor var overraskelsen dog, da ikke mindre end 15 personer, 10 medlemmer og 5 ikke-medlemmer, stillede op på torvet en kold, regnvåd og blæsende aprilsøndag.
Så allerførst : tusind tak til jer der mødte op og ryddede op efter dem, der burde have gjort det selv, og tak til Helle Jørgensen fra Affaldskontoret i Randers, der låste os ind på genbrugspladsen, så vi kunne komme af med sækkene med det samme.

Affaldsdag 2016 sækkene fordeles
Der blev ryddet op ved Bredgade/Kulturhuset, omkring stationen, i området ved Væthvej/Skovlyst, langs Gydevej og langs starten af Ulstrupvej.
Næsten 200 kg affald blev det til: omkring 250 dåser, ca. 150 kg blandet affald (desværre rigtig meget plastic), et opmålingshjul til en fodboldbane, et knallertdæk, 1 plastpose med glasskår, 1 træplade på 1 kvm (hentet i grøften på Ulstrupvej), en skovl uden skaft samt 3  hundelorte i plastpose (hvilket er komplet uforståeligt, for så nedbrydes de da slet ikke).
Den gode nyhed er, at det var mindre end for 6 år siden, hvor affaldsbjerget var pinligt stort.

Resultatet af affaldsdag 2016 i Langå

TV2Østjylland fulgte os interesseret, bl.a. fordi formanden for DN Randers, Chr. Halgreen, også er medlem af Langå Miljøgruppe og valgte at være med her.
Vi lægger et link til indslaget, når det bliver tilgængeligt.

Affaldsdag 2016 i Langå TV2østjylland

 

Skriv din mening