Broindvielsen: TUSIND TAK for opbakningen!

Så blev den nye bro indviet: ca. 150 cyklende og gående mødte op i regn og blæst og var med til at fejre den nye bro over Nørreåen.
Det var helt overvældende, i Langå Miljøgruppe havde vi forsigtigt regnet med 20-25 og mente at vi med 45 kagetallerkner så rigeligt ville være dækket ind… 1 ekstra lagkage ville have været helt på sin plads, men vi håber, at glæden over den flotte bro og de muligheder den giver for ture ud i Gudenåområdet vil kompensere for evt. manglende forplejning.

Broindvielsen 10. juni 2012

Se flere billeder fra dagen (obs: genbrug gerne, men husk at nævne Langå Miljøgruppe/Poul Møller)

Langå Miljøgruppe siger tusind tak for den fantastiske opbakning omkring hele broprojektet, også selv om det tog to år at få gennemført:
Til Peder Kirk Iversen for at komme til Langå Miljøgruppe med idéen og ikke mindst idéer til finansieringen,
til Nordea-fonden for at betale 2/3-dele af gildet,
til LAG Randers for den sidste tredjedel og ikke mindst for god hjælp med at tackle EU-bureaukratiet,
til Purhus Entreprenørforretning for godt samarbejde
og ikke mindst tak til Randers kommune for velvillig sagsbehandling, for hele “landanlægget” og for at overtage broen incl. vedligehold.

Når den nye cykelsti får sin endelige belægning til efteråret – ja så er der ingen undskyldning for ikke at tage et smut til Aqua i Silkeborg eller til megakoncerter i Horsens (uden parkeringsproblemer!). Eller at tage turen den anden vej, til Randers Regnskov på cykel til døren  – eller at cykle til arbejde uden bakker i Stevnstrup, Langå eller Randers eller, eller, eller…

Skriv din mening