Så er vejen banet – cykelsti hele vejen fra Langå til Stevnstrup

Randers kommune og Banestyrelsen må have haft travlt i sommerens løb, for banesvinget er blevet til cykelsti og Gudenåen æder ikke længere jernbanedæmningen. Der er nu fast grusvej ad Mosevej i Langå ind til Stevnstrup, via Stavnagervej; i Miljøgruppen må vi vist snart ud og bese området fra Stavnagervej til Stationsvej i Stevnstrup, for at se om det også rykker der, eller tiden går med den nye bro over Nørreåen, som i sneglefart fjerner sig fra tegnebrættet ud i virkeligheden. Tag ud og se efter selv – der er utrolig smukt og husk kikkert!

 

2 kommentarer til “Så er vejen banet – cykelsti hele vejen fra Langå til Stevnstrup”

 1. Moderne tider….
  Svært at forestille sig.
  Skal ses.
  Det er snart 50 år siden jeg sidst var i nærheden af Mosevej – dengang faldt det mig ikke ind, at der med tiden ville være en cykelsti. Til Stevnstrup.
  Men sådan er der så meget.

 2. Søren Christensen sagde:
  9. september, 2011 kl. 14:02

  “Vejen banet” – Ja tak!!. Jeg har idag cyklet fra Randers til Langå, via Gudenåstien. Jeg havde sådan glædet mig til at cykle ad den nye Cykelsti fra Skoven/ Stevnstrup langs åen til Langå. Men var den til at finde…??? – NEJ Var der skiltet?? – NEJ

  Nå, jeg cyklede ad den slagne landevej over Grensten – med risiko atter engang for liv og lemmer på Randersvej. Vel ankommet i Langå,tænkte jeg: Nå så er der vel skiltet og til at finde denne flotte sti. Næ da. Er der et informationsskilt på Hovedgaden? Heller ikke. Ved Væthvej – Næ. I Boghandlen kendte de til en sti “Men den er altid oversvømmet”.

  Godt så. Jeg cyklede atter engang tilbage via Grensten. Og skummede undervejs: Hvorfor f… har man brugt en masse penge til en sti, der altid er oversvømmet. Man kunne jo langt billigere lave en cykelsti fra Grenstenvejs udmunding i Randersvej og de 3 km ind til Langå.

  Men, nå: NU kan jeg så se, at den “hemmelige” cykelsti altså trods alt findes – der mangler blot skilte……(og viden blandt de lokale)
  Kunne man ikke sætte et lille skilt op i Grensten indtil broen er anlagt??
  Jeg prøver igen imorgen, man må jo udnytte det gode vejr!

Skriv din mening